Mot nya äventyr!

I fredags slutade jag mitt pedagoguppdrag i projektet Hembygd – någonstans i Sverige. Under hela hösten har jag arbetat med att ta fram ett pedagogiskt material till vandringsutställningen Hembygd – någonstans i Sverige som just nu byggs på Arbetets museum i Norrköping och till den pedagogiska plattformen: www.någonstansisverige.se. I januari 2013 kommer både utställningen, plattformen och boken Hembygd – någonstans i Sverige vara klara. Ett jättespännande projekt som jag tror kommer att bli riktigt bra. Håll utkik efter det!

Under hösten har jag också slutfört mitt pilotprojekt Mötas via Skype 2.0 som jag fick DIK:s utvecklingsstipendium Creo för. Fantastiskt kul att se att det funkade! Förhoppningsvis kommer jag att fortsätta att exprimentera med Skype som ett sätt att besöka olika platser och människor i framtiden…

Sist men inte minst har jag också på sista tiden blivit lite engagerad som pedagogisk konsult till ett Kvinnohistoriskt museum som är på gång i Umeå. Kanske kan det bli mer jobb med sådant i framtiden?

Nu återstår dock ett nytt äventyr – nämligen att bli förälder och ta hand om en liten fram till nästa sommar 2013. Kanske blir det lite uppdateringar om kulturaktiviteter och småttningar här på bloggen under våren – vem vet?!!

 

Lämna ett svar