Skypeförsök på iPad vid slottet

Nu har äntligen min iPad kommit och jag gav mig genast ut i småregnet och testade. Till iPaden fick jag ett Telia-simkort så att jag gratis under en vecka kan testa att koppla upp mig via Telias 3G-nät.

Uppkopplingen fungerade riktigt bra och bilden var tydlig på den andra datorn. Så här såg jag och lejonet ut på den andra datorn.

Och så här såg slottet ut hos den jag ringde upp. Bilden är riktigt bra tycker jag och det är lätt att se vad det föreställer.

Jag gillar också funktionen att det lätt går att byta vinkel på kameran i skypeprogrammet.Vad jag måste fortsätta klura på är hur man kan ställa upp iPaden på ett säkert sätt. Skärmskyddet som också går att vika ihop och ha som stöd känns inte tillräckligt stabilt att använda som ställ när man är utomhus.

Jag tror i alla fall att jag nu äntligen hittat lösningen på hur man bäst skypar utomhus och det spelade verklingen ingen roll att det duggade lite försiktigt.

Jag är nu redo att testa att skypa med en riktig skolklass eller grupp ute i landet. Är ni intresserade av att besöka Stockholm via skype? Hör av er!

Lämna ett svar